Dags att boka bord!

Givetvis var jag på plats nyfiken som få på vilka som skulle kamma hem priserna. Extra mycket hejade jag på mina vänner som har 800 grader som var nominerade i kategorin budget. Och de vann och blev precis sådär överlyckliga som man ska bli när man vinner. Så ledsen att jag inte kunde hänga med de ut och fira ikväll, men det får vi ta igen en annan gång. STORT GRATTIS! Ni som inte varit på 800 grader måste gå dit, underbar stäming och troligtvis Sveriges bästa pizzor. Dessvärre inga glutenfria på menyn så jag dricker bara vin när jag är där och babblar med allt och alla, för det är så härligt.

gulddraken_budget_800grader_04

Foto Hans Fridén

Vinnarna som gick hem med varsin drake från restaurang K-märkt idag är:

Adam/Albin (Krog Lyx)

Portal (Krog Mellan)

800 grader (Krog Budget)

Mellqvist Cafè Bar (Kafé)

Yuc! (Bar)

Så nu är det bara slå sönder spargrisen och ge sig ut på krogen, något av det bästa som finns! Det bästa är att jag varken hunnit vara på Portal eller Adam/Albin så nu har jag troligtvis två fantastiska kvällar framför mig.

Det skulle vara roligt att höra vilka favoritrestauranger ni har?

Foto Hans Fridén