Glad alla hjärtans dag!

Jag är superdålig på att fira alla hjärtans dag, i klassisk bemärkelse. Men i år tycker jag att ändå att jag fick till det superbra. Åkte hem till min superhärliga mormor på middag och givetvis hade hon ordnat med stämning till max. Som hon alltid gör. Glitter, konfetti, hjärtformade ljus och finporslinet. Älskar mormor, hon går alltid all in oavsett högtid. Något som jag älskar att hon gör, blir så mycket härligare allting med lite glitter på!

tulpanensdag

Räkcocktail, potatisgratäng med fläskfilé och en hallon och apelsinsviss till efterrätt. Supergott och så mycket min barndom. Många förknippar nog alla hjärtans dag med parförhållanden, men jag tycker att man ska komma ihåg att det handlar om alla hjärtan. Så en middag med mormor, bästisen eller ens syskon är lika härligt som en romantisk middag på restaurang tycker jag!

Hur har ni firat? Eller firar ni inte alls?

Lite champagne för att fira vinnarna

Eller så kan man också bara skåla i lite bubbel med kompisarna som jag gjorde förra året. Gillar ändå sånna här dagar, ännu en anledning att ses och ha kul!