Nyhetsmorgonsöndag – favoritsöndag

Jag älskar verkligen mina söndagar på nyhetsmorgon. Klockan ringer i och för sig 04.30 men det är snabbt glömt när man väl kommit på varför den ringer.

precis fixat i ordning köket 07.00

Jag börjar dagen med att brygga kaffe hemma och hälla i en thermos, det finns såklart en kaffeautomat på tv4. Men ingen inne i köket där jag står så jag tycker bäst om att ha med eget. Sen packar jag ihop det sista och åker till tv4-huset.

07.55 och vi ska precis dra igång

Väl på plats är det dags att packa upp alla lådor och kassar med mat och kökredskap. Det brukar ta ungefär 1 timme för mig, man vill ju göra extra fint i köket:) Sen är det dags att byta om och bli sminkad. En av de bästa grejerna, bara sitta och småsnacka med de andra i sminket och samtidigt bli ompysslad.

Många frågor på instagram om klänningen, den är från Ralph Lauren:)

Sen kör programmet igång och då går tiden brutalt snabbt 3 1/2 timme känns som 30 minuter för att det är så roligt! Massor med spännande gäster, musik och intervjuer mitt framför mig och jag kan bara stå där och pyssla med min mat och njuta av stämningen.

När programmet är färdigt kommer alla möjliga och äter och det är en sån egoboost att det inte finns. Alla slevar i sig och öser ur sig beröm över hur gott det är, jag vet att hunger är den bästa kryddan men det är ändå så mysigt att få så mycket kärlek.

Bara äta och städa kvar 11.30

Att åka hem, packa upp, diska och tvätta av allt tv-smink är väl det enda som finns på minussidan men det går ju rätt snabbt och sen kan man ta helg:)

Bästa Jenny och Johan med de fins blommorna

Fick med ett gäng underbara rosor hem:)

Ni som missade mig imorse så finns det att se här, imorgon kommer recepten när jag fixat bilderna: