Stjärnor, förebilder och nya amelia!

nya-amelia

I torsdags var jag på smygläsningen av nya amelia! Jag älskar verkligen att jobba med amelia, både bloggen och tidningen är ett riktigt drömprojekt där jag får utlopp för min kreativitet och samtidigt möjlighet att jobba med fantastiska kvinnor och lära mig nya saker hela tiden. Nya tidningen är full av spännande läsning och massvis med inspiration och såklart massor med enkla recept och riktigt god mat!

amelia-tidningen-jessica-frej

Jag hälsade på en av mina stora förebilder Amelia Adamo och jag kan inte nog understryka hur cool jag tycker den kvinnan är! Såg ni intervjun med henne på nyhetsmorgon för några veckor sen? Om inte så kika här:

Amelias underbara chefredaktör Maria Sognefors och jag pratade länge om resan till Palma i vår som vi ser så mycket fram emot! Vill ni följa med så kika här.

maria-sognefors

Så fick jag äntligen träffa Helena Biehl som gör horoskopen i amelia. Jag och min kompis Linda älskar hennes horoskop för de stämmer alltid! Jag är verkligen inte insatt i astrologin men tycker det är så kul att läsa horoskop och Helenas är så träffande att det nästan är lite obehagligt! Nu såg jag att Helena ska göra ett inlägg till mig, är så peppad på det och lite nervös haha!

Det som känns toppen är att jag på onsdag ska ta de första bilderna till min nya kokbok som släpps i sommar och Helena skriver så här om just onsdagen ”På onsdagen möter Solen vackra Neptunus. Ah, fantasi, harmoni, drömmar och nostalgi. Detta är dagen D för att uttrycka sig kreativt eller se eller läsa något särskilt vackert och drömskt.” Känns helt perfekt för en dag i fotostudion!

Jag ska totalrenovera mitt kök här hemma och har tänkt att den här veckan ska jag skissa på hur det faktiskt ska bli och börja undersöka priser osv.  Eller renovera är fel ord, idag har jag bara en kokvrå så jag ska helt enkelt bygga om vardagsrummet till ett jättestort kök, så jag får ett riktigt kök. Se vad Helena skriver:

”Detta är utmärkta vibbar för att sätta fart framåt. Vi har goda förutsättningar att lägga upp en mycket realistisk plan och vi har energin och motivation för att ro den i land. Mars är initiativtagare och driven som få. Dessa tu tillsammans är en guldgruva för de som vill få en rejäl nystartskick i baken!”

Perfekt, så det står skrivet i stjärnorna att jag kommer lyckas med det här jätteprojektet att bygga om köket! Wohoo!

Nu väntar en söndag där jag ska dricka kaffe, äta praliner och pyssla med min föreläsning som jag ska ha på Kalmar slott 21/3 . Ikväll ska jag äta middag på stan med min lillebror som fyller år. En söndag helt i min smak!

nk-choklad