Hemgjord chokladkaka på 3 minuter

havsalt_rosmarin_rgb

Jag älskar de här salta rosmarin mandlarna från Mill & Mortar. Jag har de som drinktilltugg, i maten, på sallad och i allt möjligt. Min bästa uppfinning var dock när jag hade smält  mörk choklad över som jag bara hällde i en form och strösslade mandlarna ovanpå. Det blev inte bara världens godaste chokladkaka utan också så himla fint. Låt den stelna och packa in i fint silkespapper, knyt ett vackert band om och ge bort till någon du tycker om.

mandlar-i-choklad

Hoppas ni också har en rolig helg framför er, det har jag med roliga middagar både torsdag, fredag och lördag. En helg helt i min smak. Även om det bara är torsdag idag så tycker jag att det är dags att börja få lite helg feeling redan nu även fast man jobbar imorgon. På så vis känns helgen längre 🙂