Igår var jag och min vän och kollega Sebastiengastrobaren Penny & Bill för att testa deras foodtails.

pennyochbill

 

Henrik Norström stod för maten som är mellanrätter som kombineras med cocktails istället för med vin. Supertrevligt! Vi åt 6 rätter och 6 cocktails.

pennybill

Det blev lite mycket, nästa gång jag går dit tar jag kanske 1 foodtail och sen går på vanliga menyn:)

henriknorstro%cc%88m

Jag är mer en vintjej än drinktjej men kul att känna de olika kombinationerna som såklart går att jobba ännu mer med eftersom bartendern verkligen kan skräddarsy drinken till rätten.

restaurangpennyochbill

Trevlig lagom stimmig känsla i restaurangen och inte för stort, känns hemtrevligt! Vilket jag tycker om. Vill ni testa något nytt, ha en härlig kväll med någon vän så rekommenderar jag Penny&Bill.

krog-pennyochbill

Jag fick känslan av att det är allra härligast att gå dit om man är ett sällskap på 2-4 personer. Jag gillar att sitta vid barbord och de fanns massor med barplaster, men det är ju bara kul om man inte är fler än två. Annars blir det svårt att prata:)

sebastienboudet_jessicafrej

Jag och Sebastien har känt varandra i många år men aldrig riktigt tagit oss tiden att ses när det inte är jobbrelaterat. Så kul att prata ostört och faktiskt inte bara prata om bröd, kokböcker och matfoto även om det blir en hel del av den biten också:) Så tack Sebastien för en rolig kväll och tack Penny&Bill för en härlig restaurangupplevelse.

Och så kul att träffa intsgramstjärnan Sthlmfoodie och hans vän Leo, världens trevligaste bordsgrannar och så kul att få se vem som står bakom ett av mina favoritkonton.