Fynda på bokrean

Nu är det ju bokrea, jag brukar givetvis passa på att shoppa loss, jag älskar böcker. Just i år försöker jag dock att inte handla eftersom jag ska göra om här hemma så orkar jag inte få hem fler böcker som sen ska förvaras någonstans under renoveringen. 

Men jag tänkte passa på att tipsa er som har celiaki om att ”Nytt fikabröd” och ”Laga nytt” finns på rean och kostar bara 89 kr styck. Så om du drömmer om  glutenfria semlor, tårtor, kanelbullar och småkakor kika här. Eller om du är mer till naturligt glutenfria pizzor, hemgjord pasta, härliga pajer och piroger så kika här. 

Foto: Christina Sundien

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen svida om till någon riktigt snygg klänning för ikväll ska jag till mr. French med härliga Anette Rosvall och självaste Mrs Murphy! Så himla kul, jag och Anette är vänner sen länge med Malin aka Mrs Murphy har jag inte träffat tidigare så det ska bli superkul att äta middag med den kvinnan!

Hoppas ni har en härlig torsdag framför er! Kanske passar att svänga ihop en härlig kyckling med rotfrukter?

glutenfri-pizza