Oväntad smakkombitation

I torsdags var jag och åt en fantastisk middag på Mister French i Stockholm. Om ni har vägarna förbi där så missa inte deras lammrätt, den var magisk! Men det mest minnesvärda med det besöket var en drink som bartendern Eric blandade till oss.

jessica frej mister french

En drink med curry, gin och mango chutney. I mina öron låter det inte alls gott men det var lätt en av de godaste drinkarna jag fått i livet!

drink mister french

Jag försökte verkligen få receptet men det var hemligt, det kan jag i och för sig förstå för om man har lyckats kombinera en såpass bra och unik drink vill man nog ha det för sig själv. Jag är allafall sjukt inspirerad och taggad på att försöka lista ut hur man kan göra den här själv.

Jag älskar verkligen att gå ut och äta och testa andras idéer och recept, det ger mig så otroligt mycket inspiration till mina recept och rätter.

Så dagens tips blir nästa gång ni är på restaurang så beställ minst en grej som ni kanske vid första anblick inte tror på, det är oftast de som blir roligast/godast och mest minnesvärt!