Genvägarna i köket

Hej!

Den 21 mars föreläser jag på Kalmar Slott om ”Genvägarna i köket, så förenklar du i vardagspusslet”. Jag ser så mycket fram emot det och fick precis veta att det finns platser kvar. Så om du är du nyfiken så hittar du mer information om biljetter här.

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Den här veckan är verkligen ett pussel utan dess like. Jag och Lina håller på och fotograferar min nya kokbok som kommer ut i augusti så jag lagar mat som aldrig förr. I morse kom grönsakerna för den här veckan, 15 stora lådor. Nästan så man blir rädd för all mat, blir ju så sjukt mycket när en hel bok lagas och fotas på ett par veckor:) Men det är så otroligt roligt, idag började jag laga mat 07.30, sen fotade vi fram till 16 ungefär och sen dess har jag stått vid spisen och förberett till imorgon. Nu är klockan 21.45  och jag ser nästan i kors. Nu ska jag ”bara” gå igenom mailen, renskriva 10 recept och sätta igång en diskmaskin till.

Veckor som den här är favoritveckor för mig. Jag älskar verkligen mitt jobb, det enda som saknas är några fler timmar på dygnet alternativt några fler vardagar 🙂