Bakom kulisserna på nyhetsmorgon

Igår ringde klockan 04.30 och det var dags att gå upp och packa ihop det sista för att åka till fyran. Många stekpannor, grytor och massor med mat. Hade världens bästa taxichaufför som hjälpte mig att bära allt till bilen och sen in på fyran. Sånt är så ovanligt och så himla härligt när det händer!

nyhetsmorgon

IMG_0196

Första köttbullen av typ 250 stycken som jag rullade och stekte på plats. Det är inte så jobbigt med köttbullar som man tror, faktiskt är det himla avkopplande att stå och rulla köttbullar. Man hinner sortera tankarna på alla bästa sätt.nano melodifestivalen

Nano Omar var på plats och sjöng Hold On så alla i studion fick gåshud!

Kalle Zackari Wahlström Jenny Stromstedt

Kalle Zackari Wahlström kom förbi med sin nya bok ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”. Kalles syn på träning är så bra tycker jag, enkelt lixom! Som hans tips på hur man kan träna enkelt. Lägg dig ner på golvet och resa sig igen och upprepa det 100 gånger. Fett jobbigt och superenkelt.

fläskköttbullar

Rosa pumps från even&odd och sjukt smarriga jerkkryddade fläskköttbullar med sötpotatismos.

IMG_0192

Supertrevliga Per Lerström, Kakan Hermansson som jag bara älskar, talangfulla Ibrahim Nasrulleyev och bästa Jenny Strömstedt. Så roligt att få bjuda de här stjärnorna på mat. Alla tog med matlådor hem och prisade maten, det finns inget som gör mig så glad som när jag få bjuda på mat och se hur andra tycker om det. Min klänning fick jag många frågor om, den är från Hobbs och är jätteskön:) Köpte den i höstas så kanske inte finns längre, men om man gillar klännigar så spana in Hobbs, de har så många fina!

IMG_0195

4 olika köttbullar, varav en vegan och så massa goda tillbehör. Jag ska nog ha köttbulletema på min födelsedag den 12/4. Alla älskar ju köttbullar!Jessica Frej

Vad önskar ni för tema nästa gång när jag gästar nyhetsmorgon?