Förälskad i Kalmar

jessica frej

Igår flög jag ner till ett soligt Kalmar och blev givetvis direkt kär i den mysiga staden och framför allt i slottet där jag skulle föreläsa. Kalmar slott är från 1100-talet och för en historieälskare som jag så fick jag rysningar av att gå omkring i salarna. kalmar slott jessica frej

I slottet låg slottskyrkan och från kyrkfönstren såg man havet.

kalmar slott

Efter en snabbvisit på slottet gick jag till SR P4 och snackade mat med Magnus. Så roligt med radio tycker jag, hoppas på mer av det!p4 radio kalmar jessica frej

Jag bodde på slottshotellet vilket var jättemysigt, förutom att mitt rum luktade herrparfym anno 1937..

kalmar slottshotellslottshotell kalmarslottshotellet kalmar

Min föreläsning handlar om genvägarna i köket och hur man kan laga supergott och supersnabbt. Publiken var helt fantastisk och jag kände att jag verkligen vill göra det här mer, det är så underbart att få ge folk nya idéer och inspiration. Att få fler att tycka det är kul att ta steget in köket och älska det.

genvagarna i koket Jessica Frejforelasning jessica frejforelasare mat

En annan grej som är så kul är att det är så många som vill köpa ”fest på 30 min” för att ge bort till vänner som de vill komma på middag hos. En så fin liten hint haha!

fest på 30 jessica frej

Tack Kalmar för att ni var så fina mot mig! Jag kommer gärna tillbaka:)

bromma flygplats