Baby ta mig lika hårt som livet gör – Julia Frej

Julia Frej

”Baby ta mig lika hårt som livet” gör finns på spotify och är en riktig käftsmäll som kryper under skinnet. Så himla lycklig att den äntligen är ute och kan hoppa in i min dagliga playlist. Jag älskar texter på svenska för att jag är en sån som verkligen lyssnar på texter och såklart blir det mer verkligt när det är på sitt eget språk. Tack Julia för att du äntligen börjat skriva på svenska. Tänker att du gjort det lite för min skull 😉 <3

jessica frej julia frej

Ikväll ska jag ha middag här hemma med lite kompisar och det blir bland annat min favorit halloumiburgare till varmrätt sen en getostsallad med jordgubbar till förrätt och såklart några goda drinkar:) Är ni också sugna på halloumiburgare finns ett recept här.

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Jag ska testa massor med nya sommarrecept ikväll som jag och Lina ska fota på måndag, så jag det är fredag men jag längtar till måndag 😀

Hoppas ni har en härlig helg framför er!