Kocklandslaget bjöd på lunch

Igår var jag på lunch och fick förmånen att både hälsa på och äta mat lagad av nya svenska kocklandslaget. Ett riktigt taggat gäng är det som Fredrik Andersson har satt ihop med målet att vinna guld i Culinary world cup 2018 och Culinary Olympics 2020.kocklandslaget fredrik andersson

Under de närmaste 3 1/2 åren kommer de här gänget jobba väldigt tajt ihop för bli bäst i världen.

Något som var jättekul var att de inte bara satsar på att träna i köket på rätter och tekniker utan också har ett samarbete med en gymkedja. Tanken är att de ska vässa även sin fysiska form för att kunna presetera på topp i köket och bli mer sammansvettsade som lag. Nytänkande och riktigt smart tror jag. Känner själv hur jag själv och mina smaklökar är mycket mer på topp efter ett löppass.

Kocklandslaget bjöd på en supergod och spännande lunch. Ramen på svenska. Fläskbuljong, kålrotsnudlar, kokt fläsk, ägg, pepparot, hasselnötter och senap. Otroligt smakrikt och gott! Blev sugen på att köpa en grönsakssvarv så man kan göra grönsaksnudlar, så härligt!

kocklandslaget