När man säger ja

En kompis bjöd högst spontant med mig till sitt ställe i Sälen och jag tänkte i 2 minuter och sen sa jag ja. Varför inte, visst är det en bit att åka för bara 2 nätter och en dag i backen men vad glad jag är att jag sa ja. Igår när vi kom fram var det snöstorm så man såg knappt en meter framför sig.

utsikten från sovrummet i morse

Så då blev det bara att vi lagade en god middag, drack skumpa och tittade på ovädret men i morse när vi vaknade var det som att vakna i en saga. Strålande sol, nysnö och fem plus grader. Jag vågade till och med hänga med och åka lite offpist, men det blev bara ett åk. Kände att jag är lite väl ringrostig för att verkligen ta ut svängarna.

hjälmen på för säkerhetsskull

Så jag satsade sen på att bara mysåka och njuta, så oroligt lätt att skada sig om man är lite väl våghalsig. Nästa vinter vill jag åka skidor minst en vecka och ta lite lektioner, det är så himla kul men jag har inte åkt på riktigt på 10 år så behöver fräscha upp mina skills.

sälen

På plus sidan var dock att jag inte tyckte att det var tungt alls, förr så tyckte jag alltid att det var jobbigt att bara knäppa pjäxorna, eller blev supertrött i benen efter bara några åk. Nu kände jag mig superstark, tack till min PT Mathias Singh, det är helt och hållet ninjaträningen som gjort det.

moln runt om men inte just på Högfjället, wohoo

Jag har bara åkt omkring med ett leende på läpparna och pratat om hur glad jag är att jag sa ja till att hänga med hit. Det ska bli min grej att alltid tacka ja när roliga grejer dyker upp. Vad är 5 timmar i en bil när man får 8 timmar skidåkning, after ski, bastu och sol?

pasta med tomatsås

Idag gjorde jag en jättegod pasta med tomatsås som vi käkade till lunch. Återkommer med receptet. Nu ska vi basta, laga mat och dricka rödvin vid brasan, en på alla sätt perfekt fredag! Imorgon blir det tillbaka till Sthlm för jobb:)

Trevlig helg allihopa hoppas ni också får det fantastiskt!