Grilla på riktigt

per ehrlund grill

Per hade sin releasefest i onsdags på Gondolens tak och jag var såklart där, dels för att jag älskar grillat men också för att gratulera Per såklart! Det här är Pers första kokbok och han och jag har haft kontakt under arbetet när han behövt några råd. Det känns nästan lite overkligt att vara den personer kommer till för råd om just bokskriveri men efter att skrivit sex böcker så har man såklart en del erfarenhet:)

grilla på riktigtsemic grilla på riktigt

Per är en sån glad och härlig person och jag är så glad för hans skull! Releasefesten var superkul, massa god mat och träffade en hel drös härliga människor.

per ehrlund

Boken är perfekt för den som vill bli komma igång med att grilla lite med avancerat än korv och kycklingfiléer. Enligt Per kan man grilla allt utom rädisor, och jag håller med. Jag älskar också att grilla. Per har 16 grillar det kanske är lite väl mycket för gemene man, jag har 2 stycken. En stor klotgrill från Weber och en Big Green Egg MiniMax. Det är lagom tycker jag.

jessica frej per ehrlund

I sommar lovar jag att bjuda på massor med grillrecept i amelia, finns ju inget bättre än grillat, sol och vänner.