Rub till grillat

Förra veckan när jag var på Pers fest träffade jag min kompis Andreas Mathiasson som berättade om sitt nya projekt, egna rubs. Jag fick smaka på dom och de var så sjukt goda. Jag och de andra gästerna stod lixom och åt rub, i sin renaste form. Det är inte så ofta man tycker att en kryddblandning är SÅ god.

grill rub

Igår fick jag ett paket med kryddblandningarna. Rubsen finns i fyra smaker och nummer 3 är min favorit. Den är smaksatt med ananas, habanero och rom. Kan tänka mig att ha den på ca allt jag grillar i sommar. Burkarna är rejäla så den kanske räcker hela säsongen. Jag tycker det är supersmidigt med färdiga goda rubs när man är på sommarstället eller kanske inte har 118 olika kryddburkar hemma. Bara dra på rejält med rub på kycklingen, fläskkarren eller flanksteken. Grilla och njut!

andreas mathiassson

Bästa överraskningen i paketet som Andreas skickade var ett par grillbrillor.

grillat

Sjukt snygga glasögon med gult glas så det alltid är sol när man har dom på. Jag har aldrig känt mig coolare som ni ser!

Jessica Frej

Kryddorna hittar ni här. Gud vad jag längtar till min grillsommar kommer bli den bästa någonsin med både ny grill, nya rubs OCH grillglasögon!