Hej!

Jag åkte till Gotland i Fredags, när det hemska hände i Stockholm satt jag på båten hit. Det är väldigt märkligt att vara här och se alla bilder hemifrån, känns inte som jag förstår riktigt vad som hänt. Men det är det kanske ingen som gör riktigt.

jessica frej gotlandsbaten

På fredagen hämtade pappa mig i Visby och vi satte oss skakade på Ga Masters och käkade middag, smsade med vänner hemma och försökte få grepp om vad som skett.

Entrecoté på Ga masters, också en favoritkrog i Visby som ni inte får missa om ni är här. Riktigt mysig och gemytlig med god rejäl mat.

Jag är på ön för att fotografera med Lina till amelia, umgås med min pappa och samla energi.

lunch på fina Lindgårdens värdshus i lördags. Vi var nästan ensamma i den vackra matsalen och hade tid att prata och reflektera kring fredagen. Det kändes bra.

Klassiska oxrullader med gurka, lingon och potatismos. Svensk husmanskost när det är som bäst. Missa inte Lindgården om ni vill äta riktigt god klassisk mat.

Jag mår alltid som bäst när jag är på Gotland, samtidigt älskar jag Stockholm så jag kommer inte flytta hit på heltid men från och med i år kommer jag försöka vara här deltid eller allafall så ofta jag hinner för det är det bästa som finns. Redan i samma sekund som jag kliver av båten eller flyget så är det som att ett obeskrivligt lugn infinner sig.

Morgonlöpning med pappa i spåret som ligger jättenära där vi bor. Jag laddar för träningsresan med amelia:)

Obeskrivligt skönt att springa på de här stigarna i morgonsolen.

Så har det varit hela mitt liv och nu när jag 27 år och 364 dagar så verkar alla bitar ha fallit på plats jobbmässigt och privat så det faktiskt är möjligt att bo både här och hemma. Det är jag obeskrivligt lycklig över. Drömma stort, jobba målinriktat och lita på sin övertygelse är ett recept som fungerar för att få sina drömmar att slå in.

Passade på att sola i söndags när det var 14 grader varm och man satt i lä var det riktigt varmt!

Pappa hade satt ihop en klädställning till mitt rum. Blev så glad!

Ingen belysning i badrummet så pappa rev ner spegeln så jag kunde ha den i mitt rum och sminka mig. Perfekt!

Igår var det dags att ta lite sommarbilder, det var iskallt kan jag meddela.

Fotografering på stranden i baddräkt och shorts, stickade tröjan på in i det sista på grund av isande vindar.

Nu ska jag cykla hem till Lina och laga ännu mer härlig mat till bästa tidningen amelia!

Kram på er och ta hand om varandra<3