Nya tallrikar

Hej på er!

I och med att jag nu mer bor själv så behöver jag köpa massa nya grejer till mitt hem då jag och mitt ex delat upp våra saker. Något som jag nyligen skaffat är nya tallrikar och jag måste verkligen tipsa om de här smarta tallrikarna till alla men framför allt till alla singlar.

tallrik grön

De här tallrikarna går nämligen i ugnen, så det är perfekt när man lagar till bara en person.

ugnssäker tallrik

Här har jag lagt potatis, sötpotatis, olja och kryddor i tallriken och bakat på 200 grader i 20 min, sen adderade jag tomater och fetaost och bakade ytterligare 20 minuter. By the way, bakad fetaost är min nya kärlek i köket. Så himla gott! Sen bara plocka ur och äta direkt ur den varma tallriken. Perfekt. Bara en skärbräda, tallriken, en kniv och potatisskalare att diska. Älskar när det nästan inte blir någon disk!

le creuset

Tallrikarna finns bland annat här.