Blomvatten till frukost

I veckan fick jag hem varuprov på evains nya smaksatta vatten Fruits & Plants. Det är alltså evians klassiska mineralvatten som är smaksatt med fruktjuice och blomaromer. 

evian fruits and plants

Fruits & Plants smakkombinationer är helt i min smak, tycker det smakar som en riktigt god saft. Grape & Rose är gjord på evians mineralvatten tillsammans med juice av vit druva och naturlig rosarom. Lemon & Elderflower innehåller evians mineralvatten, citronjuice och naturlig fläderblomsarom.

evian

Flaskorna är supergulliga, jag är så glad att jag hittat denna nyhet, jag älskar smaken av ros och fläder. Tycker man känner sig som en prinsessa när man dricker blommor. Till frukost idag blev det rostmacka med extrasaltat bregott, lagrad cheddar, aprikos marmelad, svart kaffe och rosvatten. En sagolik start på dagen.

smaksattvatten