Första dagen i Palma

Hej!

Nu ligger jag i hotellsängen och klockan är 21:45 och jag är så obeskrivligt tacksam över att jag är med på den här resan.

Vi ankom till hotellet vid 13-tiden då fick vi varsit glas cava och våra rum. Hotellet är jättefint och ligger precis vid strandpromenaden.

Utsikten från vårt rum

Klockan 15:00 var det tid att träffa alla läsare som är med på resan och vi från amelia skulle presentera oss och vad vi gör här. Det är verkligen ett fantastiskt härligt gäng kvinnor här och jag tycker det är så kul att få dela min första träningsresa med dom.


16:00 körde vi första fyspasset på stranden med Shirin, superpeppande och glatt pass där vi var indelade i lag som gjorde olika basövningar i stationer. Jag tyckte det var ett precis lagom krävande pass med tanke på att vi gått upp 03:30. Efter Shirins pass hade vi yoga på stranden med Anette.

Verkligen ett bra pass för mig, jag behöver yoga, men tar mig sällan tid till det. Anette är jättebra på att förklara så även en ovan yogare som jag kunde hänga med. 07:30 imorgon har hon pass igen på stranden så då kommer jag vara där med min rosa ameliamatta:)

amelias chefredaktör Maria Sognefors och Lina Eidenberg Adamo som fotar alla mina recept till amelia.

Cavamingel och middagsbuffé har vi haft här på kvällen och jag måste säga att jag tycker maten här håller riktigt bra nivå smakmässigt.


Ikväll var det mexikanskt tema och det var massor av smak, fräscht och lagom mycket att välja på. Jag är riktigt nyfiken på frukosten imorgon:)  Nu ska jag sova i 8 timmar. Tänk att vakna utvilad en söndag i Palma och du är med din kompis och det enda ni ska göra är att äta, sola, träna och skratta. Jag får nypa mig i armen:)

Hoppas solen lyser hemma också och att ni har en härlig helg!