Träningsresan dag 3

frukost, så gott efter yogan.

Älskar att vara här. Jag vet att det kanske låter tjatigt men det är helt fantastiskt. Igår blev det fyra olika pass.

soluppgången, från vår balkong

Vi började med Yoga på stranden 7.30 i soluppgången, sen ett roligt pass med PT-fia, efter det en lunch i solen och så på eftermiddagen blev det vattengympa och core.

En av PT-fias roliga övningar. Jag står underst, det är minst jobbigt fast man inte tror det.

Jag brukar träna 3-4 dagar i veckan, här blir det 3-4 pass per dag! Bara för att det är så himla kul. Man sveps med i gemenskapen och vill inte missa något men idag så känns det i kroppen. Jag började dagen med löpteknikspass sen frukost och efter det ett styrkepass och sen yoga.

Utsikt från yogamattan

I yogan som var precis innan lunch kände jag mig helt slut i musklerna. Då bestämde jag mig för att tre pass får räcka idag.

lunch från buffén, gjorde en egen kycklingsallad.

Jag vill ju orka hela veckan. Så nu är jag parkerad i solstolen med dator, vatten och resorb. Hoppas på att eftermiddagens fysiska vila ska göra susen så att jag vaknar superpigg imorgon.

Lisa Beskow bjöd på superbra lektion i löpteknik.

Maten här är supergod och verkligen fräsch. Vilket är tur för jag är vrålhungrig hela tiden! Plus i kanten för att det är så enkelt att äta glutenfritt här, tydliga skyltar på buffén och det finns till och med glutenfriaa croissianter på frukosten! Wohoo!

Knäböj på stranden med Lisa Beskow.

Ikväll ska jag hålla min föreläsning ”ta ut glädjen i förskott” här på hotellet, precis lagom pirrig och väldigt förväntansfull. Hoppas många vill komma och lyssna 🙂

Redo för middag med gänget.