Palmas bästa cocktails!

Igår kväll tog vi en taxi in till Palma för att bryta av den här superhälsosamma veckan med lite goda drinkar och stadspuls. 
Min kompis Anna hade tipsat om Brassclub som skulle ha riktigt bra cocktails så vi började kvällen där. Och herregud, utan tvekan de godaste och roligaste drinkarna vi någonsin druckit.


Jag beställde en Coco mademoiselle, en drink med bland annat vodka, citrus och Jasmine. Lina tog en drink som tydligen var inspirerad av trollkarlen från os. Den innehöll gin, rosmarin och olivolja, kan låta märkligt men även den var helt ljuvlig.


Om du åker till Palma rekommenderar jag verkligen att gå hit och pröva någon drink. Drinkarna kostar ca 10 euro styck och det är verkligen valuta för pengarna!


Tack Anna Norström för du tipsa om Brassclub. Tack Hanna, Maria och Lina för en superkväll i Palma!


Idag tar vi igen oss lite och jag jobbar mest på brännan:) PT-Fia som är här sa också att det är jätteviktigt med vila så att musklerna kan bygga upp sig igen så jag tar henne på orden och satsar på att vila, stretcha och återhämta mig idag så kör vi all in med träning imorgon igen:).