ameliamilen


Nu börjar veckan ta slut och det känns SÅ TRÅKIGT! Det här har verkligen varit en av de bästa resorna jag gjort i livet. Tack amelia och tack alla läsare som varit med oss här ni är helt underbara. 

Det har blivit 17 pass för min del, de flitigaste har kört närmare 30 pass på 6 dagar. Helt otroligt vad kroppen orkar när den vill. En del glas cava har det också blivit och såklart en och annan glass. Det är så härligt med den här resan att det är så mycket livsnjuteri på alla nivåer!

Köpte en ny keps med glitter för att peppa mig inför löpningen.

Idag körde vi ameliamilen, 10 km längst strandpromenaden. Alla var så glada och så duktiga även de som aldrig brukar springa hängde med hela milen. Så härligt. Jag kände mig superstark och inspirerad så jag nästan flög fram kändes det som, tiden visade något annat dock men det är känslan jag tar med mig.

Nu blir det en sista middag med gänget och sen flyger jag tidigt imorgon bitti. Obeskrivligt sorgligt att lämna paradiset här.