Sola säkert


Nu har jag för första gången fattat grejen med solskydd. Det tog bara 28 år för poletten att trilla ner och nu känner jag att jag måste bara skriva om det här så fler fattar grejen. Även om det kanske bara är jag som är så här trög:)

Den här veckan i Palma har jag har solskyddsfaktor 50 hela tiden på hela kroppen och jag har aldrig fått en jämnare och snyggare bränna. Alltid annars har jag kanske kört med 15, 20 max de första dagarna och sen inget alls. Vilket resulterar i rödbrun, röd och sen brun för att sen fjälla bort hälften på flyget hem. Så värdelöst.

Jag trodde att man inte skulle få färg alls med solskydd 50 men det får man och det blir så mycket bättre. På nätterna har jag smörjt huden med vanlig kokosolja, den man lagar mat med för att ge huden massor med fukt. Och så älskar jag doften:)

Litet tips inför sommaren, sola säkert det blir till och med snyggt!