Supergott & supersnabbt

I augusti kommer äntligen boken jag jobbar med ut. Alla böcker är som ens bebisar men den här boken extra mycket för mig. Det är min sjätte bok och är så nöjd med vartenda recept i boken. Det är mat som verkligen är extremt lättlagad och samtidigt har massor med smak.


Igår var det dags för min och bokens första framträdande på Bonnier Faktas presslunch för journalister.


Jesper Börjesson intervjuade mig samtidigt som jag svängde ihop min grillade paprikasallad, lite Nyhetsmorgon feeling över det hela:) (Btw på söndag lagar jag studentbuffé på Nyhetsmorgon).


Drygt 100 personer i publiken och jag fick för mig attrahera skulle bjuda alla på smakprover så jag stod uppe halva kvällen och gjorde 100 smakportioner av min grillade paprikasallad och 100 citrondesserter och tog med. Jag är så glad att jag gjorde det, för det blev väldigt uppskattat och så tydligt att det går snabbt och blir gott eftersom alla med egna ögon kunde se när jag gjorde salladen och sen smakade 🙂 kul! Önskar det gick att göra så i Nyhetsmorgon med att man kunde skicka ut smakportioner:D


Nyfiken på hur boken ser ut? Kika här!