Grillad paprika med kronärtskocka och fetaost

saft och zest från 1 citron

½ rödlök

1 burk kikärtor á 410 g

2 burkar grillad paprika à 500 g

1 burk kronärtskockor

1 pkt fetaost, 150 g

3 msk olivolja

½ kruka färsk timjan

2 krm malen svartpeppar

1 krm salt

 

Riv citronzest på ett stort fat och pressa sedan över saften.

Skala och finstrimla rödlöken och lägg den på fatet. Blanda löken med citronzest- och saft.

Skölj kikärtorna i kallt vatten och lägg på fatet.

Häll av vätskan som paprikorna ligger i och dela ner paprikan i mindre bitar.

Häll av kronärtskockorna.

Lägg paprika och kronärtskocka på fatet och bryt över fetaosten.

Häll på olja, plockad timjan, peppar och salt. Rör om och servera.

RECEPTET ÄR FRAMTAGET I SAMARBETE MED FONTANA FOOD