Allt är fake

Uppiggande doft av rosor på parkeringen vid österport i Visby.

Okej jag bara måste få visa er hur det faktiskt ser ut bakom kulisserna när jag och Lina fotar till ameliatidingen. Det är verkligen bara precis framför kameran som det är idylliskt. Överallt annars är det kaos 😀

Den jobbigaste grejen att fixa inför en plåtning är handlingen tycker jag. Så obesirivligt mycket mat, man får inte glömma något och alla råvaror måste vara bildsnygga.

Rekvisita ska också inhandlas, lånas eller köpas. Som tur är har Lina efter många år som fotograf hur mycket som helst hemma.

Kläder, smycken och skor är det jag som fixar och det är så kul när man hittar saker man gillar och extremt irriterande när man inte gör det.

Här fotar vi köttbullar i curry. Som ni ser är det inget fint stort målat köksbord utan bara en precis lagom stor bordskiva.

Jag får ofta agera handmodell och då passar jag på att stretcha :D Om jag inte ska vara på bild och vi är hos Lina på landet går vi ofta omkring i myskläder eller pyjamas hela dagarna. Så himla mysigt!

Vi är på ett bilfritt område, och så räknade jag fel på hur många ägg jag behövde så pappa fick svänga förbi vid grinden och lämna.

Köket efter en dag.. Obeskrivligt rörigt! Hade varit skönt att ha en assitenst som kunde diska och plocka medan jag och Lina lagar och fotar :D

Största belöningen är när dagen är slut och Linas familj kommer hem och äter med oss. India gav gårdagens mat betyget 5 av 5. Så roloigt att maten går hem till och med hos 2 åringar :)

Färdig fotad kräfta ligger och chillar i skuggan.

matstylist

Inspoboard vid skrivbordet:)

lina adamo foto

Ja så stökigt och rörigt är det på våra plåtningar. Det är också extremt roligt, hög musig och massa skratt. Slutsats; Jag älskar mitt jobb och jag älskar att jobba med Lina. Jag älskar inte att handla mat:).

Ps missa inte mina overnigth oats, snabbaste och bästa frukosten