Vacker sommardrink med jordgubbar

Linda RåbergI söndags så var jag nere hos min granne och vän Linda för att jag kulle se om jag kunde hjälpa henne med en teknisk grej på hennes telefon (det kunde jag inte tyvärr) men väl där frågade om jag ville ha en drink som hon skulle testa. Linda bloggar också och jag får ofta förmånen att provsmaka. Sån lyx, Linda inspirerar mig massor.

blogg matstugan

recept drinkmynta

Jag stannade länge hos Linda på hennes mysiga balkong för jag behövde verkligen prata och vända ut och in på några grejer. Jag är så extremt tacksam över att ha vänner som orkar lyssna på ens funderingar, ni vet dom där som man bara måste stöta och blöta tusen gånger om. Just nu är det ganska många sånna i mitt liv, både med jobb, relationer och massor med mitt kök som jag håller på och renoverar.

sommardrink

Linda bjöd på Aperol Spritz med massor av jordgubbar och jordgubbsmynta. Så himla god.

Aperol Spritz gör du genom att blanda 1 del soda, 2 delar aperol och 3 delar mousserande vin. Massor med is och vanligtvis en apelsinskiva men Lindas version med jordgubbar var snäppet vassare tycker jag!

Nu ska jag skriva ihop morgon dagens att göra lista och sen sluta ögonen. Har varit en riktigt lång, produktiv och bra dag så jag kommer förhoppningsvis sova som en stock.

Aperol SpritzSpritz