Tusentals inspirerande bilder

Hej!

Hänger ni med mig på instagram? Jag har haft instagram i många år och tycker det är så otroligt roligt! Speciellt nu med funktionen stories som jag uppdaterar flera gånger dagligen. I mitt vanliga flöde hittar ni tusentals matbilder och massor med inspiration.

De här mina mest gillade bilder 2016 uppenbarligen tyckte mina följare om bilder på mig, creme brulee och mango, och jag är redan nyfiken på vilka mina bästa 2017 blir.

jessicafrej

Det kanske är lite nördigt men ibland kan jag verkligen bli så förvånad över att kanske en bild som jag tycker är helt fantastisk får förhållandevis lite likes och så kanske en som man bara tycker är en bild på sin vanliga middag drar iväg till världens likefest! Det är superintressant tycker jag, lixom det här vad man dras till.

Det här är mina personliga favoritbilder från senaste tiden:

lyxfrukostgranolaknäckebrödjordgubbssalladfruktsalladfetaostblodapelsinvattenmelondrink

Hoppas ni vill hänga med på instagram också så missar ni inga matbilder och framförallt får ni hänga med massor bakom kulisserna på instastories!

Kram!