Måste på Gotland i sommar

Av någon anledning vimlar det av creperier på Gotland. I veckan testade jag ett för mig nytt ställe, ”Ett litet creperi” som ligger i Stenkyrka. Hittills den godaste galetten jag ätit i mitt liv! Galetter är matcrepes som görs på bovetemjöl, så de är naturligt glutenfria, Hurra!

Jag tog den med ost och skinka och min kompis tog fetaost. Nästa gång ska jag testa ost och skinka med ett ägg på och sen ska jag försöka hinna prova hela menyn:)

Förutom supergoda crepes är det också en underbar miljö och superservice! Missa inte om du besöker Gotland i sommar.

ett litet creperi gotland6

ett litet creperi gotland9ett litet creperi gotland2ett litet creperi gotland7ett litet creperi gotland13ett litet creperi gotland15ett litet creperi gotland12ett litet creperi gotland16ett litet creperi gotland11ett litet creperi gotland10

ett litet creperi gotland5ett litet creperi gotland17ett litet creperi gotland14ett litet creperi gotland