Favoritklänningar!

Hej på er!

Nu börjar jag bli människa igen efter nyhetsmorgon i morse, gick och la mig direkt när jag kom ”hem”, med full tvsminkning. Så obeskrivligt trött var jag efter sändningen idag. Det är alltid lite av en urladdning efteråt, kroppen kopplar av när allt gått bra och allt blev klart i tid. Jag håller på och renoverar mitt kök hemma så jag sover bor för tillfället hemma hos min kompis Nicole som är bortrest. Jättelyxigt att jag kan bo här, så jag kunde förbereda maten igår och inte behöva komma byggdammig till fyran..

power nap

Klockan ringde 04:00, taxin kom 05:00 och jag var på plats innan studiovärdinnan. Det var lite onödigt tidigt eftersom jag inte kommer in i huset innan hon är där haha. Där hade jag lite för bra framförhållning. Jag gillar att vara på  plats 2 1/2 timmar innan sändning så jag hinner packa upp, göra fint, byta om, äta frukost, sminkas och måla naglarna i lugn och ro. Idag fick jag dricka kaffe i receptionen och vänta till 05.30 då jag kom in, det gjorde inget, eftersom jag fick kaffe allafall:)

Jessica Frej NyhetsmorgonDaisy dapperjessica frej klänningörhängen wos

Jag har fått massor med mail om min klänning idag. Den är från ett märke som heter Daisy Dapper och jag ÄLSKAR deras klänningar. Jag har flera stycken. Ni har sett mig i dom tidigare på nyhetsmorgon. Här är en lila favorit och här är ännu en blå.

Mina coola örhängen är från Wos, jag tycker dom är så snygga!

Nu har jag ätit ”lunch” (det vill säga jordgubbar med supergod vaniljglass, ofta när jag är trött är jag mer sugen på sött än på mat) Nu ska göra ordning bilderna till Köket.se och sen ska jag lura på vilka handtag jag ska välja till köksluckorna hemma.

vaniljglassjordgubbar och glass

Kram!