”Du blir alltid så bra på bild”

Det får jag ofta höra, och ja det är sant jag kan absolut få till det på bild. Men sanningen är denna att det alltid knäpps 100-tals bilder för att få ett par, tre riktigt vassa. Jag vill gärna dela med mig av det till er. Det är så lätt att man ser andra och tänker men hur kan hen alltid ”va så snygg i håret”, ”vara på så roliga fester” eller ”bli snygg på bild”. Oftast är det inte så som det först ser ut.

Idag skulle jag ”bara” lägga upp en bild på insta stories och min syster fick ta 20 bilder på mig innan jag hittade en jag gillade… Så visst jag kan bli bra på bild men på en bra går minst 20 dåliga. Det är inte alltid kul att vara min kompis kan jag säga, kameran är alltid med och jag blir sällan nöjd förens det knäppts minst 20-30 bilder.

Ett axplock från i morse. Man blundar, håret blåser fel, man börjar gapskratta, man testar att gå men det ser helknäppt ut, man tittar bort, man ler, man försöker vara allvarlig osv 🙂 (Kepsen älskar jag för att den är så Ful-snygg. Köpte den i Palma på träningsresan, nu är det min sol och laga mat keps).

Jessica1_0801 Jessica1 Jessica1h Jessica1k Jessica1m Jessica1u Jessica1w Jessica102 Jessica10803

Nu ska jag släcka lampan och sova, imorgon väntar massor med förberedelser inför en ”riktig” fotografering på lördag. Kram!