Min favorit app!

Nu kanske ni tror att jag ska tipsa om någon mat eller foto app men nej! Utan om ”Timehope”. Det är en app som varje dag samlar ihop bilder från din kamerarulle, insta och facebook och sen presenterar dom för dig. Du får alltså veta vad du gjorde exakt den här dagen för 1 år sen, 2 år sen, 3 år sen osv. Så länge du har fotat något såklart. Jag som tar bilder hela tiden tycker det är jättekul och hjälper mig också att får perspektiv på hur mycket som hänt. Det är lätt att missa att reflektera över det ibland men Timehop påminner mig.  Så här såg mina Timehop bilder ut idag.

Juli 2016 i Taormina med mitt ex. Helt galet vad mycket mitt liv har ändrats på bara ett år.

taormina2taormina3taormina4

På Furillen också 2016 med min otoriligt talamgfulla kockkompis Filip Fastén. En av sommarens bästa dagar.

2016 på en gårdsbutik i Danmark hos mitt ex familjs sommarhus.

grönsaker

Frukost 21 juli i sommarhuset i Danmark

Lunch 2016i samma sommarhus

2015 på Henne Kirkeby Krog i Danmark med självaste Paul Cunningham. En otroligt duktig kock och härlig människa.

21 Juli 2014 på Fårö

Hittade vildhallon på löpturen 21 Juli 2014

Idag, precis nu. Undrar hur jag kommer tänka och känna när jag ser den här bilden om 1 år och om 5 år. Älskar att tänka både tillbaka och framåt. Det ger mig inspiration och lugn på samma gång.

Nu ska jag möta en kompis som precis seglat hit och sen ska vi åka till Ljugarn och gå på en spelning. Imorgon väntar en lång dag framför kameran så det gäller att fylla på med god energi ikväll 🙂