Nästan i mål och då händer det..

Idag hade jag sista plåtningsdagen innan semestern. Imorgon åker jag och min bästis till Spanien på en veckas extremt välförtjänt semester.


När vi bara hade några bilder kvar så bränner jag hela handen på en stekhet skål. Såpass illa att jag faktiskt inte kan fortsätta för tårarna bränner bakom ögonlocken och smärtan i handen är så brutal. Jag sköljer med kallt vatten i femton minuter och kör sen hem med en hand. Svårt med manuell växellåda. Hemma bryter jag ihop totalt för det för så ont. Googlar och får reda på att inte så mycket att göra med än att linda om och va försiktig. Så tråkigt när man nästan är i mål och klantar till det.

Hoppas det är bättre imorgon och att såren inte blir allt för jobbiga. Vill verkligen njuta av sol och ledighet nu..

Kanske inte världens mest spännande läsning här idag men var tvungen att skriva av mig för tycker så synd om mig själv just nu. Så segt att bara kunna skriva med en hand också..

godnatt på er❤️