Drömfrukost hos Matstugan

Jag renoverar mitt kök hemma som ni vet, så häromdagen när jag var hemma och kollade till bygget så sov jag hemma. Vilket är en liten omöjligt i sig självt då mitt sovrum är belamrat med prylar. Men det gick och så innan somnade fick jag ett ett sms från min Granne Linda som frågade om jag ville komma på frukost nästa dag eftersom jag inte har ett kök för tillfället och givetvis sa jag ja eftersom jag också då skulle få chansen att träffa Linda som jag inte sett så mycket i sommar.

Jag blev nästan tårögd över vilken fin frulle hon ordnat åt oss. En sån fin vän! Hembakade glutenfria frallor, ägg stekta med ost (ni måste testa det), hallonsmoothie, hemgjord hallonsylt, avokado, bacon och såklart kaffe! En riktig drömfrukost! Missa inte Lindas fina blogg om ni är nyfika på recepten. Och med det här inlägget vill jag egentligen bara påminna om hur viktigt det är med vänner. Nära vänner som erbjuder hjälp när man behöver den så man inte ens behöver be om hjälp. Håll hårt i era kompisar och försök komma på vad dom behöver när de knappt vet de själva. Det är det finaste som finns.oststekt ägg matsugan dromfrukost frukost matstugan frukost glutenfri macka