Årets bok, årets läsupplevelse

Som många av er redan vet så älskar jag att läsa böcker. Jag läser så mycket att jag inte har plats för böckerna jag läser hemma. Som tur är så har vi ett bibliotek i tvättstugan i min BRF så jag lassar av utlästa böcker där med jämna mellanrum. En perfekt win-win. Jag slipper ha böcker jag inte har plats med och jag kan ge läsupplevelser till fler.

senaste leveransen till tvättstugan

I 30 års present önskar jag mig ett minibibliotek hemma. Allafall en rejäl platsbyggd bokhylla. Kommer ge det till med själv om ingen annan gör det 🙂 Både fint och praktiskt!

Arets Bok2017_stapel_2

Nu är det hög tid att lägga sin röst på Årets bok 2017, har ni gjort det ännu? Förra årets vinnare var Martina Haag med ”Det är något som inte stämmer”. Jag är supernyfiken på vem som får folkets röst i år, och ser fram emot att på min höst eller vintersemester läsa samtliga böcker som är nominerade. Jag har den lyxen i år att jag inte hunnit läsa en enda och på så vis har alla kvar, hurra!

Har du läst någon? vilken är din favorit? Rösta innan den 20/8 och var med och påverka vem som får ta emot det fina priset.

Senaste boken jag läste. Rekommenderar VARMT!