Supergott & Supersnabbt


Igår när jag kom hem från Nyhetsmorgon möttes jag av världens bästa nyhet, min nya kokbok ”Supergott och Supersnabbt” har trots att den ännu inte ens finns på marknaden nått adlibristoppplacering. Jag blev helt chockad och såklart överlycklig över att ni är så många som valt att förboka boken som släpps 29/8. Här kan ni förboka ert exemplar: http://www.adlibris.com/se/bok/supergott-och-supersnabbt-9789174247282


Jag har skrivit den här boken för att jag verkligen av hela mitt hjärta vill att alla ska äta god mat. Jag tror att vi behöver god mat för att vara lyckliga och jag vet att det på bara 10 minuter går att laga mat som gör en lycklig ända in i själen. Få ingredienser, mycket smak och lite tid genomsyrar varje recept.


Bilderna har Lina Eidenberg Adamo tagit bilderna i boken och och det är by far den finaste kokboken jag någonsin skapat och jag är så himla glad över det. För hur bra recepten än är så behöver en kokbok bilder som man blir hungrig av, annars står den orörd i hyllan och jag vill att den här boken ska sprida matgjädje precis varje dag året om.

Vill du lagar supergott och supersnabbt så är den här boken något för dig. http://www.adlibris.com/se/bok/supergott-och-supersnabbt-9789174247282
Förrätter, huvudrätter och desserter. Inga krångliga moment eller udda utrusning behövs och du kan vara säker på att jag provlagat flera gånger för att skapa så exakta och tydliga recept som det bara går;)

Nu ska jag sticka iväg och sparkas och slåss lite med min PT, den absolut härligaste starten på veckan:)!