Min mest gillade bild någonsin!

Ibland (läs ofta) är det så extremt svårt att gissa sig till vad folk tycker om och vill ha. Härom dagen la jag upp en bild på halloumirårakan jag gjorde i söndags på nyhetsmorgon på min instagram och det blev min mest gillade bild någonsin?!

instagram jessica frej

Jag tycker att det är en jättegod rätt och jag tycker bilden förmedlar det men trodde aldrig att mina följare skulle gilla den SÅ mycket. Men de är precis som jag tokiga i både halloumi och potatis 🙂

jessica frej insta

Så roligt när man blir överraskad, det behövde jag idag. Några extremt intevsiva dagar har det varit här hemma. Jag håller på med ett nytt projekt som jag snaaart kan berätta mer om 🙂jessica frej edit kunstlicher

jessica frej hemmastudio

Idag vid 23.00 när jag städat undan och alla akuta grejer var tagit hand om så blev jag sittandes precis här på köksgolvet med en kopp te i en halvtimme. Behövde bara andas och sortera tankarna, lite min typ av yoga. Sitta på köksgolvet och bara vara. Nu ska jag sova och ladda batterierna för imorgon då fler spännande möten väntar!