3 recept som passar perfekt en regnig helg

Utanför mitt fönster vräker det ner just nu. Om några timmar kommer en kompis över och jag har bestämt mig för att vara ledig i helgen och bara mysa. Hur ser er helg ut? Lyssna på regnet och pyssla i köket? Då har jag tre riktigt bra recept som ni borde passa på att laga.

glutenfri pannkaka

Hemgjorda frasiga pannkakor. Godaste frukosten. Det här ska jag unna mig imorgon lördag. Kanske svänger ihop smeten redan ikväll så det är ännu smidigare imorgon.. Dom är såklart glutenfria.

5244

Världens godaste kräftsoppa. Alltså den här är så smarrig. Måste upplevas. Så mysig mat att laga när man har tid, lite gott svalt vin i glaset. Bo Kaspers Orkester i högtalarna och någon härlig kompis eller kärlek vid din sida.

knackig rabaraberpaj

Och det jag själv ska sätta igång med precis nu, nämligen äppelpaj. Min kompis Elin fyller år och idag och jag ska dit på fest ikväll. Tänkte ta med mig en megapaj som räcker till alla gäster för jag råkar ha en himla massa äpplen hemma. Äppelpaj är så enkelt att baka och så lätt att göra till många så planerar ni någon stor fest och inte vet vad ni ska bjuda på till dessert så gör äppelpaj. GOTT, ENKELT och BILLIGT!