Min drömhelg!

Jag hade ju planerat att vara ledig den här helgen och ladda för boksläpp och alla höstens event. Jag bestämde mig för att hänga med en vän som också var ledig och bara ta dagarna som de kom och jag kan säga att de här dagarna har varit sommarens bästa alla kategorier.

I fredags kväll var på på fest hos min kompis Elin. Superkul och härligt på alla sätt. I lördags sov vi länge tror klockan var 13.00 när jag gjorde frukost. Min special äggröra med bacon. Recept finns på min facebook. To die for.

äggröra, kaffe och lemonad. Drömfrukost

Sen åkte vi ut till Gustavsberg och käkade glass i solen. Jag tog saffran och citron. Älskar citron gräddglass, så mumsigt!

jessica frej blogg11jessica frej blogg12

magisk utsikt över havet

Vi kallar den hamsterlarv, aldrig sett något liknade

Efter det blev den en spontantur till min kompis landställe för att plocka hallon och krusbär. Jag är en riktigt rastlös bärplockare men krusbär är kul att plocka för det blir snabbt mycket. Hallonen var så goda att jag säkert åt en liter när vi plockade.

min kompis mamma visade massa gamla mattidningar som hon sparat. Så roligt att bläddra i 24 år gammal "Allt om mat"

Hem för lite drinkar och snacks  samtidigt som jag passade på att sminka mig och byta om inför middag på min favoritkrog Lilla Ego.

Drink med calvados , äppeljuice, kanel och kardemumma

Färdig hummus med chili, knäckebröd, kalla köttbullar med gurkmeja och chili, morotsstavar och fetaost. Bra snacksbricka!

Lax på Lilla Ego! Missa inte om du är där!

Dill & kyckling på Lilla Ego

Om ni besöker Lilla Ego, satsa på en obokad barplats, garanterat bästa platsen.

Jag hade sett att de hade en rätt med min favoritkrydda dill och den var jag så nyfiken på! Den levde upp till förväntningarna! Jag tror dill blir årets inne krydda nummer 1. Dill på längden och tvären.

jessica frej bloggjessica frej blogg2

Idag gjorde jag pannkaksfrukost som avnjöts i solen med ovannämda hallon och glass. Kanske det godaste jag ätit i år. Det är något visst med nyplockade hallon. Psst ni hittar recept här.

jessica frej blogg3jessica frej blogg4

Nu på kvällen har jag kokat krusbärsmarmelad, pratat i telefon med vänner, lyssnat på musik och faktiskt jobbat lite för jag fick så mycket inspiration igår.

Är så tacksam över att jag unnande mig en helt ledig helg med bara roligheter. Nu är jag utvilad, inspirerad och jättesugen på en ny vecka. Imorgon ska jag på fest för att fira den här fina boken, så roligheterna fortsätter 🙂