Stora peppboken!

Minns ni förra året, när jag föreläste med 4good-gänget? Vet att några av er var där och lyssnade.

stora peppboken8

Mrs Murphy är också med och peppar i boken

Igår var jag på releasefest för 4good tjejerna Carina och Maries bok ”Stora peppboken”. Det roliga är att Carina och Marie tycker att min livsfilosofi är såpass peppig att jag faktiskt är med i boken och berättar om den. Den handlar om att ”Ta ut segern i förskott”. Boken är en perfekt bok för alla som vill hitta glädje, lycka och inspiration. Kanske hjälp att förändra sitt liv, eller helt enkelt skapa det livet man drömmer om.

stora peppboken1stora peppboken2stora peppboken3stora peppboken4

Jag vet flera personer som jag vill ge den här boken till. Den är en spark i baken, en knuff i rätt riktning. Eller snarare kanske den där boken som tvingar en att tänka till och göra medvetna val, för sin egen skull.

Jag tvingade mig själv att tänka igenom mitt yrkesliv för 2 1/2 år sen. Det var brutalt jobbigt och skitsvårt, men nödvändigt. Nu är jag där jag vill vara, för att jag har tänkt efter, analyserat och bestämt mig för att det är hit jag vill gå. Om jag hade haft Stora peppboken så tror jag att det hade varit lättare för mig att komma fram till det efter som i den finns det verktyg att använda sig av.

Grattis Carina och Marie och tack för att jag fick vara med på ett hörn!

Efter festen gick jag och min agent Edit Künstlicher till Sturehof för att fira lite vi med. Igår fick vi nämligen se min nya bok för första gången. Överlyckliga!

Kantarelltoast. Godaste som finns!