Tjejer jag älskar er

Okej, visst är det ändå något visst med tjejer. Systerskap. Herregud vad jag genuint älskar alla tjejer, kvinnor i mitt liv. Ni är alltid där, ser alltid, lyssnar och finns. Jag älskar er. Ikväll har jag laddat med så mycket positiv energi att det inte finns för att jag har bara varit med magiska kvinnor och firat Katrin aka Story coachen Sandbergs nya bok. Katrin är en pärla. Och hennes vänner med.

Så glad att jag fick vara med och fira hennes debutbok. Nu vill jag boka en workshop med henne. Jag är så nyfiken på vad mer jag kan lära om mig själv.

Men det jag vill säga mest med detta inlägg är att håll hårt i era vänninor. Det är dom som finns där när det stormar. På riktigt.

Kanske något svamligt inlägg, jag erkänner men det beror på att jag bara är så fylld av kärlek. Kärlek till alla medsystrar. Fan vad bra vi är. Glöm inte det!

Puss och kram på er!