Fira köttbullensdag

Köttbullens dag idag, wohoo!

Jag älskar köttbullar. Här kommer några favoriter!

glutenfria-jul_kottbullar

Klassiska köttbullar, superenkelt recept. Såklart! Servera gärna med hemgjort potatismos, lingon och gräddsås. Och pressgurka. Herregud så gott!

Foto Lina Eidenberg Adamo

Foto Lina Eidenberg Adamo

Köttbullar i mumsig currysås. Underbart gott och väldigt enkelt att svänga ihop.

italienska-kottbullar-i-tomatssas

Eller lite italienska köttbullar i tomatsås kanske faller dig mer i smaken?

Ikväll blir det dock inga köttbullar för min del. Kommer sitta och knappra på datorn hela kvällen och nöja mig med fil, flingor och hemgjord krusbärssylt till middag. Varför? Jo för jag fick precis veta att jag kanske kommer resa en vecka till solen i september (JAAAA) så nu gäller det att jobba så fingrarna glöder så jag har tid att komma iväg. Håll tummarna!