Rullfria köttbullar- Lättlagat med Jessica Frej

ÄNTLIGEN! Nu kan kan berätta vad jag pysslat med på senaste tiden. Något som jag är så obeskrivligt exalterad över, jag har startat en helt egen youtube-kanal! ”Lättlagat med Jessica Frej” Jag skulle bli så glad om ni ville prenumerera på kanalen, varje tisdag kommer ett nytt härligt avsnitt och det blir allt från matlagning till bakning. Såklart enkla recept, få ingredienser och massor av tips och tricks.

I första avsnittet blir det rullfria köttbullar, det vill säga extremt lättlagade hemgjorda köttbullar. Lika goda som alltid men utan krångel 🙂  Här kan ni se hela avsnittet och få reda på hur man gör. Såhär såg det ut bakom kulisserna:)

youtube Jessica Frejlattlagat med jessica frej3lattlagat med jessica frej5jessica frej youtube

Vi har filmat i mitt kök med bästa produktionsbolaget Septemberfilm, så underbart att jag nu har min egna hemmastudio. Så nu vet ni varför jag var så ivrig att det skulle bli klart med renoveringen. Så kul att få bjuda hem er till mig på det här sättet! Kommentera gärna om vad ni tycker om första avsnittet och om ni önskar att jag lagar något speciellt!