Doften som gör en lycklig

Alltså den doften som framkallar mest myskänsla och lycka måste vara doften av nybakad äppelpaj. Det finns på riktig inget som gör mig så varm i själen.

Mina föräldrar är inte sånna som älskar att stå i köket, och kanske allra minst att baka. Men då och då hände det och då var det som att vinna på lotto. Jag kom hem från skolan och öppnade dörren där slogs jag av den mest underbara doften. Doften av äpplen och kanel. Mamma hade bakat äppelpaj! Lyckan var gjord.

Jag blir fortfarande lika glad när jag känner den doften, på gränsen till sentimental. Min allra godaste äppelpaj är så enkel att man faktiskt orkar baka den varje dag om man vill. Har ni barn? Plantera lite underbara doftminnen hos dem, dom hänger med hela livet.

Här ser ni senaste avsnittet av Lättlagat med Jessica Frej där jag bakar äppelpaj. Jag vet att ni kommer fråga så här kommer svaret, klänningen är från Primark och örhängena från WOS.Gillar ni Lättlagat med Jessica Frej så prenumerera gärna på kanalen och dela klippen med era vänner 🙂

Nu ska jag iväg på releasefest för boken choklad för själen gissar att jag kommer äta efterrätt till middag (wohooo)! Kram på er!