Spontansemester till Montenegro

För några veckor sen fick jag ett sånt där samtal som man bara drömmer om. TUI ringde och frågade om jag ville hänga med på en pressresa (förklaring längre ner om vad det är) till Montenegro. Måste erkänna att jag fick googla var det låg 🙂

Så här löd samtalet:

Jag ”hur varmt är det där nu?”

TUI ”ca 30 grader i luften och 25 i vattnet, räcker det för dig?”

Jag ”det funkar, återkommer asap med återkoppling”.

Sen började jag bildgoogla och efter det så var det inte svårt att pussla om hela kalendern och tacka ja till att följa med. gallery_montenegro-tivat-budva__0307886 gallery_montenegro-tivat-budva__0307890 gallery_montenegro-tivat-budva__0307895 gallery_montenegro-tivat-budva-mogren__0307847 gallery_montenegro-tivat-petrovac__0307593 gallery_montenegro-tivat-petrovac__0307596

Att jag dessutom kunde ta med mig någon gjorde ju inte saken sämre, jag som bara hade 6 dagars semester i sommar känner att det här är precis vad jag behöver för att ladda batterierna inför en händelserik höst!

Vi kommer bo här. Jag har faktiskt inte varit på en klassisk chartersemester sen jag var barn så det ska bli roligt bara det. gallery_montenegro-tivat-budva-blue-star-aleksandar__0307871 gallery_montenegro-tivat-budva-blue-star-aleksandar__0307876 gallery_montenegro-tivat-budva-blue-star-aleksandar__0307877 gallery_montenegro-tivat-budva-blue-star-aleksandar__0319781 gallery_montenegro-tivat-budva-blue-star-aleksandar__0320062 gallery_montenegro-tivat-budva-blue-star-aleksandar__0320065

Jag är så sjukt nyfiken på maten, landet och kulturen. Första två dagarna har vi ett gediget schema som TUI har satt ihop för alla oss som är medbjudna på den här pressresan så jag gissar att jag kommer få uppleva det mesta och bästa Montenegro har att erbjuda. Ni får kika på mina instastories och på såklart här om ni är nyfikna 🙂

Allt det här ska vi hitta på de första dagarna ska vi besöka gamla stan i Budva, Virpazar, Cetinje, Cetinje Monastery, Museum of King Nikola, Our Lady of the Rock, Kotor och Perast. I dagsläget säger det inte mig så mycket men om bara några dagar kommer jag få se allt med egna ögon. Och jag kan inte bärga mig!

Vad är en pressresa? 

Jag får resan och hotellet betalt. Det är så man gjort pressresor i alla tider. Arrangören har ingenting att säga till om gällande det  jag publicerar om resmålet eller resan. 

Nu ska jag bara rota fram resaväskan ur förrådet och slänga ner ett gäng färgglada klänningar, bikini, kamera och solkräm sen är jag redo för en vecka i solsken 🙂

Bild från träningsresan med amelia i Palma. Det här är en av mina favoritoutfits på solsemester så den kommer packas ner :)