En ny kärlek

Jag har bara varit ett dygn i Montenergo och är blixtförälskad. Jag är här på pressresa med TUI och är så otroligt glad för det. Naturen, maten, människorna, allt är toppen. Klimatet likaså! Innan jag åkte hade jag knappt hört talas om det här landet och nu har jag redan planerat att åka tillbaka för att testa skidåkningen, bo på olika coola hotell vi sett och kanske hyra en liten stuga nästa sommar.

Igår käkade vi en fantastisk middag med gänget från TUI. Det var lokala ostar, grillade räkor, pinfärsk fisk och lokala viner. Fisken som inte ser så mycket ut för världen var bland det godaste jag ätit.

Idag åkte vi båt på Lake Skadar, kollade in lyxhotellet på den lilla ön Sveti Stefan och sen hade vi ännu en underbar lunch med 4 rätter. Mycket fisk här, jag är egentligen lite mer av en kött och grönt människa men det är suuupergod fisk här. Nu härjar ett åsk- och regn oväder över oss och jag ligger i hotellsängen med en kaffe och bara njuter av ljudet och av värmen. Om ni åker hit så missa inte att åka runt, varje vy från serpentinvägarna i bergen tar andan ur en. Den stilla båtturen i Lake Skadar är en otrolig upplevelse. Man puttar sakta fram och bergen tornar omkring än och man ser fåglar, fiskare och det är svårt att inte vilja stanna för evigt.

tui montenegro7

tui montenegro11

tui montenegro tui montenegro1 tui montenegro2 tui montenegro3 tui montenegro4 tui montenegro5 tui montenegro6 tui montenegro8 tui montenegro9 tui montenegro10 tui montenegro12 tui montenegro13 tui montenegro14

Nu väntar en massage på hotellet, sen middag vid havet och efter det tänkte jag försöka shoppa någon snygg klänning för vet ni vad? Imorgon ska tydligen de komma hit från Montenegros nationella tv-kanal och intervjua mig om mina intryck här. Så jag skulle vilja ha någon extra fin klänning 🙂

Ps. den röda klänningen är från Esprit om någon undrar.