3 värmande favoriter

Hösten är här. Eller inte just här där jag är, här är det 27 grader och strålande sol. LJUVLIGT. Men hemma, dit jag åker om några dagar ser jag att det bara är 14 grader och regn. Så här kommer några värmande höstmysiga recept.

Kycklinggryta allt i ett. Så gott och otroligt enkelt att laga. Servera gärna med vitlöksbröd.

allt-i-ett-kycklinggryta

Pumpkin spice latte, världens godaste fika såhär en regnig eftermiddag.

pumpkin-spice-latte-nyhetsmorgon

Pumpasoppa med äpple, ett favoritrecept jag aldrig tröttnar på. Tips! Får du soppa över är det supergott att som pasta sås, blanda bara soppan med nykokt pasta, massa parmesan och kanske bacon eller stekt chorizo.

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Nu ska jag och mitt sällskap strax sticka ner på stranden. Vi vaknade tidigt och åt en lång frukost. Sen har vi legat i hotellsängen med vasin dator och jobbat till nu. Så nu blir det lite semestertid och sen nytt jobbpass när solen gått ner innan middagen.

FullSizeRender 4