Julfest i dagarna 3

Montenegro resa47

Hemma igen efter en magisk semester. Så glad att jag kunde förlänga sommaren lite. Behövde det, massor. Det har varit en intensiv vår, ännu mer intensiv sommar och nu drar hösten igång på riktigt med späckat schema. Jag älskar mitt jobb och det jag gör, så det är extremt svårt att inse att man ibland måste pausa några dagar.

jessica frej edit kunstlicher

Det som står i kalendern den här veckan är att jag ska fira jul 3 gånger, det vill säga fota julfest-mat med Lina. Sen ska jag göra en intervju, den också med Jultema. Ha möte med min agent och några andra spännande möten. Så en hel del förberedelser inför det också.

julskinka-recept-glutenfri

På lördag ska jag på 30-års fest för min kusin Philip. Ska bli superkul att träffa familj och vänner. Så tänkte vara ledig hela helgen för nästa vecka är det bokmässa så då blir det jobb i 12 dagar i sträck.

Jag och Mia bytte böcker:)

Enligt Helenas Horoskop ska det gå hur bra som helst på jobbfronten så känner mig superpepp! Jag är Vädur så är du också det så grattis, nu har vi tur i jobb!

Har ni en rolig vecka framför er?