Uppdatering köksrenoveringen!

Idag kom äntligen rätt luckor på plats! Jag ville ju ha några luckor i aqua, och nu är de tillbaka från lackeringen och jag är så obeskrivligt nöjd. Innan var dom ju vita som ni kan se här. 

Det var också fint men nu är det så mycket mer jag! jag har ju en cericerosa vägg vid matplatsen och nu de här luckorna så nu känns köket mycket mer jag. Det vill säga lite mer färgglatt 🙂

Vad tycker ni? För mig var det här bästa möjliga starten på helgen. Imorgon kommer mina syskon hit på lunch så är extra glad att de får se köket nu när det är helt klart. Eller ja matbord och stolar saknas forfarande men ändå haha.

FullSizeRenderIMG_4932

Dagen började på topp också, först frukost på sängen. Kanske bästa jag vet. Och sen möte med världens bästa agent som hade fixat ett nytt passade mobilskal till mig 😉 Perfekt inför bokmässan. Och så fick jag se fina skyltfönstret hos Bonnier där jag fick sällskap av min kompis Sebastien! Missa inte hans nya fantastiska bok. Kanske raka motsatsen till min bok ”Supergott och Supersnabbt” men minst lika härlig :).

IMG_4918

IMG_4913